Er is een nieuwe manier van vastgoed financieren door die het bedrijf Bufr wordt gerealiseerd. Zij brengt ondernemers en investeerders samen in de NextGeneration Vastgoedfinancieringen voor commercieel vastgoed. Hierbij word je ervan verzekerd dat een gunstige financiering voor een ondernemer een zekere investering is voor een belegger. Bufr is dus een helpende hand voor beide partijen en dit verdient dus ook dat aan jou als ondernemer of belegger zekerheid geboden moet worden. Op verschillende vlakken kan Bufr hieraan voldoen. Daarover en meer lees je hieronder verder.

 

Aan de slag

Bufr regelt jou financiering in maar vijf stappen. Met Bufr is jouw hypothecaire lening dan ook snel, persoonlijk en transparant online geregeld. De eerste stap begint bij de quickscan. Hiermee wordt duidelijk of jij in aanmerking komt voor een financiering en kun je een indicatie krijgen van de rente. Indien jij in aanmerking komt kun je je gegevens online aanleveren. Je bespreekt je wensen en plannen met een adviseur van Bufr, de aanvraag wordt compleet gemaakt en je krijgt toegang tot je eigen online portaal. Vervolgens ontvang je het definitieve financieringsvoorstel wat vervolgens ook weer met je wordt besproken door je adviseur. Als het financieringsvoorstel akkoord is word je gematcht met een investeerder uit het netwerk van Bufr. Aan het einde wordt dan de hypotheekakte ondertekend en is de vastgoedfinanciering geregeld. Om een nog beter idee te krijgen over hoe alles werkt, kun je vrijblijvend contact opnemen met een van de adviseurs van Bufr. Via die weg kun je nog meer te weten komen over de mogelijkheden die Bufr aan jou te bieden heeft.

 

De juiste samenwerking

Zoals al genoemd wil je er als ondernemer of belegger wel van verzekerd zijn dat je aan iets begint wat ook voordelig is voor jou. Bij Bufr word je bijvoorbeeld verzekerd van een vaste rente. De hoogte van de rente is vastgelegd voor de volledige looptijd waardoor je de zekerheid hebt van een vast rendement. Daarnaast is de investeringskans die jou wordt aangeboden allereerst inhoudelijk beoordeeld door Bufr. Er wordt naar verschillende factoren gekeken om er zeker van te zijn dat het een passende en juiste kans is die jou wordt aangeboden.

 

Jouw investeringen

Bij Bufr kun je dus terecht voor een investeringshypotheek die volledig past binnen jouw wensen. Bij Bufr heb je de zekerheid van gunstige condities, flexibileit, online gemakt en een persoonlijk advies. Via een investeringsprofiel kun jij gemakkelijk en snel op de hoogte worden gehouden voor passende investeringskansen. Hierin kun je aangeven naar welk type investering jouw voorkeur uitgaat en zo kan Bufr jou van passende investeringskansen voorzien. Mocht je je wensen persoonlijk willen bespreken, dan kan dit via een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Er wordt dus zeker rekening gehouden met jou wensen en door dit op een voor jou gewenste manier te doen, kun je Bufr en nog beter beeld geven over waar jij naar opzoek bent.